IMG_20160405_122318

Anem a Kirguizistan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

Ara que hem acabat la ruta a peu per Tailàndia i Birmània, per qüestions meteorològiques no continuem cap a Bangladesh i l’ Índia on aviat arribarà el monsó, sinó que volem fins a Bishkek (Bixkek en català), la capital de Kirguizistan on busquem aconseguir els visats per entrar i caminar per Tadjikistan i Uzbekistan.

Si tot ens va molt bé i com previst, el més segur és que ens passem per aquella zona del món els propers mesos per seguir cap a Bangladesh i l’ Índia un cop acabi el monsó. No tenim cap experiència, poquíssima informació i sobretot, no tenim ni la més remota idea de què ens espera i què hi ha a aquella remota i molt interessant part del món.

Aquesta breu entrada i ara que durant els propers mesos ens endinsarem per Kirguizistan, Tadjikistan i Uzbekistan és per ’informar’ que no tenim ni idea de quina serà la connectivitat, accés a internet, a electricitat per carregar el mòbil… de que disposarem, pel que consegüentment, no tenim ni idea de si podrem mantenir la freqüència de publicacions a la web i a les xarxes socials. 


Mirarem de fer-ho tan sovint com ens sigui possible, però com sempre, si no podem comunicar-nos, actualitzar o publicar com fins ara, assumiu que estem feliçment caminant entre bones persones i sobretot, que estem bé (o molt bé).

Així doncs, faré / farem el que bonament podrem, sense oblidar-nos de tots vosaltres que molt amablement ens seguiu, us interesseu per nosaltres, ens recolzeu i doneu ànims per continuar i als que us estem MOLT agraïts.

P.D. Que estem molt prims? Doncs sí, és així. Però estem molt bé i molt forts. Hem perdut forces quilos, però és normal tenint en compte que:

  • No mengem ni tant, ni de lluny tan bé com a casa.
  • La dieta o el tipus de menjar que ens hem trobat aquests primers mesos ha estat basada gairebé per complet en arròs, vegetals i a vegades minúsculs trocets de pollastre o porc. Tot amb poquíssims greixos.
  • Mengem el que mengem, si caminem entre 20 i 30 quilòmetres al dia durant moltes hores, carregats amb ambdues motxilles i amb temperatures entre 30 i 45°C, no hi haurà manera de guanyar o recuperar pes.

Per tant, preveiem seguir estant prims i esperem seguir estant sans.

Gràcies pel vostre interès en la nostra salut!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>