Mapa general de Tadjikistan

Anem a Tadjikistan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

Un cop visitat un xic de Kirgizistan i obtinguts els visats de Tadjikistan i Uzbekistan, ara deixem Kirgizistan per endinsar-nos a Tadjikistan.

Aquesta breu entrada i ara que durant les properes setmanes ens endinsarem per Tadjikistan i Uzbekistan, és per ’informar’ que no tenim ni idea de quina serà la connectivitat, accés a internet, a electricitat per carregar el mòbil… de que disposarem, pel que consegüentment, no tenim ni idea de si podrem mantenir la freqüència de publicacions a la web i a les xarxes socials.

Estem gairebé segurs que durant les primeres setmanes de trajecte per Tadjikistan no tindrem connexió a internet.

Mirarem de fer-ho tan sovint com ens sigui possible, però com sempre, si no podem comunicar-nos, actualitzar o publicar com fins ara, assumiu que estem feliçment caminant entre bones persones i sobretot, que estem bé (o molt bé).

Així doncs, faré / farem el que bonament podrem, sense oblidar-nos de tots vosaltres que molt amablement ens seguiu, us interesseu per nosaltres, ens recolzeu i doneu ànims per continuar i als que us estem MOLT agraïts.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>