BABA-Tailandia-20160205-Khlong Khlung - Kamphaeng Phet-Palmeres i sortida de sol

Catalunya Ràdio – Viatgers Gran Anaconda – Capítol 6

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Nou capítol de la nostra aventura, emès al mític programa de Catalunya Ràdio ‘Els Viatgers de la Gran Anaconda’ dirigit pel bon periodista i excel·lent persona, Toni Arbonès.

Durada del programa, 53:46 minuts. La nostra participació s’escolta entre el minut 34:25 i el 52:05, seguint aquest enllaç:

Els Viatgers de la Gran Anaconda. De Bangkok a Barcelona a peu. Capítol 6

Text de la presentació del programa:

Per entendre’s amb la gent mentre caminaven per Tailàndia, la Jenn i en Lluís es van endur dibuixos de coses bàsiques: aigua, un llit, una creu d’hospital o fins i tot un ou ferrat. El cert és que a Tailàndia no els faltava l’ajuda de ningú. En Lluís va calcular que si saludava la gent, un 95% de les persones li retornaven la salutació amb un somriure, un 3% se’l quedaven mirant i un 2% no li feien cas. Avançaven a uns 3 o 4 quilòmetres per hora. Aquest ritme els permetia observar el món amb detall, notar tots els petits canvis dels llocs que trepitjaven i, fins i tot, interactuar amb els habitants del lloc, encara que, de sobte, fessin coses que almenys d’entrada no entenien. Com el dia en què va sonar una música pels altaveus del carrer i tothom es va quedar dret. Immòbil. La Jenn i en Lluís, també. I és que, quan a Tailàndia sona l’himne nacional, es paralitza tot, inclosa la gran caminada de Bangkok a Barcelona de la Jenn Baljko i en Lluís López Bayona.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>