mde

Documental a Barcelona. Casa d’en Francesc Miralles

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Descripció del visionat del nostre documental i la xerrada posterior a casa del prestigiós i famós escriptor, Francesc Miralles. 

.

Acabada aquesta meravellosa bogeria de caminar entre Bangkok i Barcelona, ens agrada, de fet, ens encanta compartir la nostra aventura amb tothom que estigui interessat.

Aquesta vegada, derivat de la nostra contribució amb una entrevista i 27 capítols al programa dirigit pel gran periodista Toni Arbonès, Els Viatgers de la Gran Anaconda, de Catalunya Ràdio, el prestigiós i famós escriptor Francesc Miralles ens va contactar. Volia visionar el nostre documental i fer una xerrada posterior, ni més ni menys que a casa seva, amb els seus amics. Quin honor! Nosaltres vàrem acceptar encantats. 

Hem decidit seguir apostant per un format de presentació arriscat. No volem avorrir als nostres oients amb una o dues hores parlant nosaltres sols, ensenyant un munt de fotos. Potser el nostre criteri de selecció dels temes a explicar, no encaixaria amb el que interessa a l’audiència. Així doncs, per estar segurs de que el que expliquem és el que ells volen sentir, apostem per aquest format:

. Comencem puntuals fent els agraïments pertinents i presentant-nos nosaltres. 

. Després fem un molt breu resum del que ha estat el viatge.

. A continuació mostrem el nostre ‘fantàstic’ documental, que prèviament ha estat seleccionat a vuit festivals d’arreu del món. 

. Seguidament obrim el torn de preguntes. Durant les preguntes mantenim el mapa de la ruta caminada projectat a una gran pantalla, visible en tot moment. 

Pros i contres d’aquest format:

Contres:

. No mostrem fotos. Tenim milers d’elles. Algunes de ben bones i que segur que farien justícia a aquella dita que diu ‘Val més una imatge que mil paraules’. Segur que part dels assistents troben a faltar imatges.

. Ens arrisquem a la poca o nul·la participació dels assistents. Com obrim el torn de preguntes tan aviat, si aquests no participen o pregunten, la sessió no anirà bé.

Pros:

. Si l’audiència participa fent preguntes, estem segurs d’explicar el que és del seu interès.

. La manca d’imatges fa que el públic es concentri més en el que nosaltres diem. Responem normalment a preguntes relacionades amb experiències, valors, principis, anècdotes… i la força de les respostes rau en les paraules.

. Les imatges i fotos estan disponibles a la nostra pàgina web.

Aquest format arriscat ha tornat a funcionar de meravella. Avui, com en d’altres ocasions anteriors, la participació en forma de preguntes i comentaris ha estat molt bona.

Afortunadament els assistents han respost fantàsticament bé i ens han fet preguntes durant dues hores i mitja, incloent els 27 minuts de documental. Sí, un total de 150 minuts. Quin goig poder compartir la nostra aventura amb persones tan interessades i curioses en saber mil i un detalls. 

Ens ha fet molta il·lusió presentar la nostra aventura a una casa particular. L’experiència ha estat de gran nivell doncs nosaltres dos hem estat acompanyats en tot moment de dos grandíssims professionals com són en Francesc Miralles i en Toni Arbonès. Seure entre aquests dos mites ens ha afegit pressió per tal d’estar a l’alçada, a l’hora que ens ha omplert d’alegria i orgull. 

Volem donar les gràcies a en Francesc Miralles per convidar-nos a casa seva, a en Toni Arbonès per posar-nos en contacte i també ser a la sessió i als aproximadament 20 assistents per venir a participar d’aquesta sessió oberta de preguntes. La seva assistència i participació ha estat clau per passar-nos-ho molt bé.

Arribada dels assistents i ambient previ a l'inici 
Arribada dels assistents i ambient previ a l’inici
Inici del documental
Inici del documental
Visionat del documental
Visionat del documental
Francesc Miralles, Toni Arbonès i Jenn, d'esquena 
Francesc Miralles, Toni Arbonès i Jenn, d’esquena
Jenn al documental
Jenn al documental
El mapa de la ruta caminada visible durant la xerrada 
El mapa de la ruta caminada visible durant la xerrada
Jenn responent preguntes, 'custodiada' per dos grandíssims professionals com són en Francesc Miralles i en Toni Arbonès
Jenn responent preguntes, ‘custodiada’ per dos grandíssims professionals com són en Francesc Miralles i en Toni Arbonès

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone