formatge amb forats 1

Els forats del nostre formatge

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

Què és o quin és el nostre formatge?

El nostre formatge, el nostre gran pastís, és com jo veig la nostra ruta desitjadaÉs tot el trajecte terrestre entre Bangkok i Barcelona. Jo ho veig com un enorme, fascinant i deliciós repte per nosaltres, un gran pastís, un enorme i dens formatge que volem anar mossegant, assaborint i digerint mos a mos, pas a pas.

La nostra intenció, per tot el recorregut, és creuar a peu tots aquests estats, països, nacions, territoris… tot el que trobarem entre Bangkok i Barcelona. Aquest és el nostre pastís, el nostre formatge.

Però malauradament ja sabem que això no serà possible, així que sent realistes però sense deixar de ser ambiciosos, sabem que el nostre formatge tindrà forats. El viatge, l’ aventura seguirà sent, al menys per nosaltres, un enorme repte que vivim intensament cada día. El formatge seguirà sent deliciós malgrat com a vegades ens passa a taula, farem una mossegada i trobarem una petita o no tan petita bola d’ aire allà on pensàvem trobar formatge. No serà pas per això que nosaltres deixarem el formatge, no pensarem que està dolent o que ens han estafat o enganyat. De cap de les maneres! Igualment ja hem escrit i reconeixem que prefeririem un formatge totalment dens sense cap forat o bombolla per dins, però hem d’ acceptar nosaltres i creiem que hem d’ acceptar tots que aquest és i sempre serà un formatge amb forats. Aquest és el nostre gran, enorme, deliciós, meravellós i temptador formatge.

Algunes de les raons de l’ existència d’ aquests forats son:

. Tard o d’ hora tindrem problemes de salut que ens impediran continuar a peu i obligaran a agafar algun transport fins a un lloc on poder-nos recuperar.

. Potser ens trobarem zones de molt difícil accés geogràfic.

. Potser ens trobarem zones militar o políticament prohibides o d’ accés restringit.

. Potser ens trobarem zones desèrtiques o sense habitar massa extenses, que no ens permetin caminar-les sense repostar aigua i menjar. O no podrem portar prou amb nosaltres, doncs tenim la necessitat de poder accedir a aigua i menjar cada relativament pocs quilòmetres.

. Potser ens trobarem estats molt grans en extensió on necessitem molts dies per creuar-los a peu però en canvi els visats que atorguen son de pocs dies i a més la seva obtenció o renovació és molt difícil i/o cara (Birmània segur, Turkmenistan segur a data de publicació d’aquesta entrada, Uzbekistan?, Tadjikistan? …)

. Potser ens trobarem com per exemple concretament a Birmània, que no existeix (o no coneixem) cap frontera terrestre entre Birmània i Bangladesh. Això, combinat amb la raó anterior, ens obliga a acabar la nostra ruta a peu per Birmània a un lloc abans de la frontera.

. Potser ens trobarem que per les raons que siguin no ens concedeixin algun visat, o permís d’ entrada/visita/estada.

. Potser ens trobarem…

. Potser ens trobarem…

. etc, etc, etc,

El nostre gran i deliciós formatge amb els inevitables forats.
El nostre gran i deliciós formatge amb els inevitables forats.
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>