Dins l'estudi

Entrevista a Catalunya Ràdio – Estat de Gràcia

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Entrevista i emissió en directe a Catalunya Ràdio, programa Estat de Gràcia.

. Abans d’acabar la nostra aventura, Catalunya Ràdio, la ràdio nacional de Catalunya, va mostrar interès en fer-nos una entrevista. Concretament era pel seu programa Estat de Gràcia.

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

. Després d’haver estat al matí fent l’entrevista als estudis de TV3, com els estudis de Catalunya Ràdio estàn dins Barcelona ciutat, a la tarda sortim per atansar-nos-hi, a peu és clar, fins la plaça Francesc Macià. A les 1620h arribem a Catalunya Ràdio. Ens acreditem i esperem a un sofà. Al poc d’esperar surt de la sala de control la noia que ens ha contactat i amb la que hem estat intercanviant bastants missatges per tal de trobar un dia i hora per fer l’entrevista. És una noia molt maca, simpàtica i esportista que malauradament està lesionada. Va amb crosses. Ens dóna la benvinguda, ens pregunta coses de l’aventura i mostra la seva admiració vers nosaltres, cosa que ens alegra i afalaga.

. L’entrevista està programada i anunciada de 1640h fins a 17h. Són les 1635h i malgrat estar a cinc minuts de l’inici de l’entrevista, no veiem que passi res. El programa i convidats anteriors a nosaltres segueixen dins l’estudi. Les 1640h, 1645h, 1655h… Nosaltres seguim esperant al sofà, força sorpresos pel retard i manca de professionalitat. Quan gairebé són les 17h, ens comuniquen que ens faran passar després de les notícies de les 17h. Seguim esperant, força sorpresos amb tot això.

. La millor part d’aquesta desagradable espera arriba quan una treballadora de la ràdio passa per davant nostre i ens afusella tant amb preguntes, com amb lloances. Caram quina dona més agradable! És com una fan! Ens diu simpàticament que ella no ens farà l’entrevista, però que té moltes qüestions. Pregunta i pregunta amb un interès i gairebé devoció que ens afalaga profundament. Els seus elogis, sense conèixer-nos de res, gairebé que ens treuen els colors. Acabem acomiadant-nos amb abraçades i petons. Quina senyora!

. A les 17h, mentre emeten les notícies, surten els que estaven dins i ens fan entrar a l’estudi. Allà coneixem una noia i un home que són els que porten tot el programa. Ens saludem i ens diuen que com ells van tard, que començarem l’entrevista després de les notícies. Decideixen reduir el temps d’entrevista dels 20 minuts inicials a només 10 minuts. Nosaltres, en trobar-nos això després d’esperar 25 minuts, ens quedem encara més sorpresos i decebuts.

Durant 10 minutets ens fan unes quantes preguntes, fem l’entrevista i adéu.

. L’entrevista es pot escoltar aquí:

L’aventura d’anar a peu des de Tailàndia fins a Barcelona

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: La dificultat de comunicació, amb molts missatges, per tal de fixar un dia i hora per fer l’entrevista. Un retard de 25 minuts. Una reducció de la durada de l’entrevista de 20 a 10 minuts per que ells van tard… decebedor.

.. A favor: L’interès d’un mitjà de comunicació en la nostra aventura. La satisfacció de fer una entrevista emesa en directe a una emissora com Catalunya Ràdio.

 

Arribem a Catalunya Ràdio
Arribem a Catalunya Ràdio
Dins l'estudi
Dins l’estudi
Accés a l'entrevista a través de la pàgina web de Catalunya Ràdio. El text diu: L'aventura d'anar a peu des de Tailàndia fins a Barcelona. Parlem amb la Jenn i el Lluís, dos aventurers que han viatjat a peu des de Bangkok, Tailàndia, fins a Barcelona. Una caminada de més de 16.000 quilòmetres, en la qual han invertit gairebé tres anys i han creuat més d'una vintena de països.
Accés a l’entrevista a través de la pàgina web de Catalunya Ràdio. El text diu: L’aventura d’anar a peu des de Tailàndia fins a Barcelona. Parlem amb la Jenn i el Lluís, dos aventurers que han viatjat a peu des de Bangkok, Tailàndia, fins a Barcelona. Una caminada de més de 16.000 quilòmetres, en la qual han invertit gairebé tres anys i han creuat més d’una vintena de països.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>