IMG_20160521_024630

Entrevista a Hala Bedi ràdio – Kasakatxan

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Entrevista i emissió posterior a Hala Bedi ràdio del País Basc, programa Kasakatxan.

. Abans d’acabar la nostra aventura, Hala Bedi ràdio del País Basc va mostrar interès en fer-nos una entrevista. Concretament era pel seu programa Kasakatxan.

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

. Durant la nostra ruta, quan feia poc que havíem creuat el nevat Coll de la Madeleine, encara no ens havíem tret el fred del cos i patíem intentant canviar el nostre gairebé inexistent italià per un patètic nivell de francès, ens va arribar un missatge. Aquesta emissora de l’estimat País Basc ens havia trobat i volia fer-nos una entrevista. 

. Com estàvem en plena ruta amb els habituals i ja coneguts problemes de connectivitat, alimentació de bateries pels telèfons, manca de lloc estable i tranquil per poder fer una bona conversa i entrevista… vàrem trigar un xic en posar-nos d’acord per fixar el dia i hora. 

. Un cop arribat el dia, nosaltres vàrem poder trobar un bon lloc per comunicar-nos i durant aproximadament una hora vàrem estar conversant amb dues persones que fan el programa Kasakatxan. Primer vam gaudir d’una cordial presentació per seguidament passar a enregistrar el programa. 

. Han passat moltes setmanes, fins i tot mesos des de l’entrevista, fins que finalment ha estat disponible a la seva pàgina web.

. Com el programa dura hora i mitja i l’emissora de ràdio l’ha publicat tot sencer, informem que primer tenen una altra entrevista. 

La nostra participació es pot escoltar en aquests dos fragments:

– Introducció / presentació: Del minut 4:10 fins al 4:50.

– L’entrevista: Del minut 44:00 fins al 85:00

. L’entrevista es pot escoltar aquí:

Kasakatxan: Bangkok-Barcelona on Foot 

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: La tardança en publicar l’entrevista a la seva pàgina web. 

 .. A favor: L’interès d’un mitjà de comunicació en la nostra aventura. La satisfacció de fer una entrevista per l’audiència del sempre admirat i apreciat País Basc.  

Accés a l'entrevista a través de la pàgina web d' Hala Bedi ràdio del País Basc, programa Kasakatxan.  El text diu:  Lluís i Jenn, a peu des de Barcelona a Bangkok Es fa camí al caminar va dir el poeta. Jenn i Lluís porten més de tres anys fent camí i han superat la barrera dels 15.000 quilòmetres a peu en un periple que els està portant de tornada a la seva Barcelona natal des de Bangkok, la capital de Tailàndia. Segons les seves pròpies paraules van sortir a cercar la bondat de la gent al món. Elles ens expliquen si l'han trobat.
Accés a l’entrevista a través de la pàgina web d’ Hala Bedi ràdio del País Basc, programa Kasakatxan.
El text diu:
Lluís i Jenn, a peu des de Barcelona a Bangkok
Es fa camí al caminar va dir el poeta. Jenn i Lluís porten més de tres anys fent camí i han superat la barrera dels 15.000 quilòmetres a peu en un periple que els està portant de tornada a la seva Barcelona natal des de Bangkok, la capital de Tailàndia. Segons les seves pròpies paraules van sortir a cercar la bondat de la gent al món. Elles ens expliquen si l’han trobat.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

2 thoughts on “Entrevista a Hala Bedi ràdio – Kasakatxan”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>