IMG_20190705_185110

Entrevista a la televisió de Barcelona, Betevé

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Entrevista i posterior emissió a la cadena de televisió de Barcelona, Betevé.

. Un equip de la cadena de televisió de Barcelona, Betevé s’ha presentat a la Casa dels Entremesos per esperar-nos. Ens han filmat arribant i durant la posterior roda de premsa, en què hem respost les seves preguntes.

. Ens estaven esperant a la porta de la Casa dels Entremesos. Quan nosaltres hem arribat, molt ben acompanyats de tots aquells que ens han vingut a rebre al Palau de la Música Catalana, ens hem trobat un equip de tres persones amb una càmera. Ens han filmat en arribar a l’edifici, així com quan nosaltres ens hem anat trobant i abraçant amb d’altres amics que també han vingut a la celebració, directament a la Casa dels Entremesos.

. Un cop saludat tothom, hem pujat a la sala noble on estava tot preparat per fer la roda de premsa. Els assistents han pres lloc i el càmera, juntament amb els altres dos components de l’equip de Betevé, han iniciat la filmació. Han fet unes quantes preguntes. Quan han acabat la seva feina, ens hem acomiadat i han marxat.

. Les imatges han sortit emeses a Betevé i es poden veure aquí:

La Jenn i el Lluís, a peu de Bangkok a Barcelona

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Cap.

.. A favor: L’interès d’un mitjà de comunicació i d’un mitjà com la televisió de Barcelona, Betevé. El tracte personal dels periodistes el dia de la filmació i les seves preguntes durant la roda de premsa. La satisfacció de veure emesa l’entrevista a la televisió i veure’la publicada a la seva web.

. A la pàgina web de Betevé han escrit un text que acompanya al vídeo. Hem considerat oportú escriure el text a la nostra web. D’aquesta manera, les persones catalanes ho podran llegir més còmodament (no han d’engrandir les fotos) i els lectors no catalans poden fer una traducció del text a la seva llengua.

Aquest és el text:

La Jenn i el Lluís, a peu de Bangkok a Barcelona

Els dos aventurers completen una travessia començada fa tres anys i mig.

Prop de 16.000 quilòmetres són els que separen la ciutat tailandesa de Bangkok de Barcelona. La Jennifer i el Lluís, una neoiorquina i un barceloní, van assumir aquest recorregut com un repte i el gener de 2016 van decidir emprendre una aventura on recorrerien la distància entre aquests punts a peu. Tres anys i mig després han arribat a la Ciutat Comtal on els han rebut les seves famílies a la Casa dels Entremesos.

Una aventura que comença amb un correu electrònic

La Jenn i el Lluís han explicat als assistents a la seva benvinguda com es va prendre la decisió de començar aquesta travessa. Ella va inspirar-se en les experiències d’altres aventurers que havien recorregut grans distàncies en bicicleta. Les històries que va trobar la van sorprendre i va escriure un correu electrònic al Lluís mentre ell era a la feina en què li proposava fer quelcom semblant. Després d’un any d’estudiar diverses alternatives, es van decantar per la ruta a peu Bangkok-Barcelona. Tots dos van dedicar el 2015 a documentar-se sobre la cultura i la situació dels diferents països que travessarien així com els documents necessaris per dur a terme el repte. El 16 de gener del 2016, dia de l’aniversari de la Jenn, va començar la caminada.

Els entrebancs que remarquen els mèrits de la fita

Els protagonistes de la travessa han compartit diversos moments que han posat en perill la continuïtat de l’expedició. Un dels moments més durs va ser quan la Jennifer va haver de ser operada a l’Índia. A més, la fatiga, l’estrès i les dificultats que es trobaven en algunes de les fronteres que creuaven han sumat alguns obstacles al camí que la Jenn i el Lluís han estat capaços de superar.

Una vegada i cap més

L’aventura ha estat una experiència inoblidable per a tots dos i destaquen la connexió humana que han sentit amb gent de diversos territoris. No obstant això, la Jennifer i el Lluís han expressat amb rotunditat que mai més tornarien a fer una travessia de tal magnitud a peu. D’altra banda, no descarten emprendre una nova aventura utilitzant un altre mitjà de transport, per exemple, la bicicleta.

Roda de premsa a la Casa dels Entremesos
Roda de premsa a la Casa dels Entremesos
La nostra aparició a la televisió de Barcelona, Betevé
La nostra aparició a la televisió de Barcelona, Betevé

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>