Screenshot_20190705-182317

Entrevista a La Xarxa televisió – ConnectiCat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Entrevista i emissió en directe a La Xarxa televisió, programa ConnectiCat.

. Abans d’acabar la nostra aventura, la cadena de televisió La Xarxa va mostrar interès en fer-nos una entrevista. Concretament era pel seu programa ConnectiCat Estiu.

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

. Jenn i jo ens atansem a les oficines que La Xarxa televisió té a Barcelona. Arribem i després de fer-nos les acreditacions per accedir a les seves oficines, mentre esperem, coneixem la directora del programa ConnectiCat Estiu, precisament al que venim a fer l’entrevista. Una senyora molt amable. Un xic més tard arriba una altra senyora que és qui ens acompanyarà i guiarà en tot moment. També, molt maca i simpàtica.

. Aprenem que l’entrevista no tindrà lloc dins els estudis o a l’interior de cap edifici, sinó que han preparat les cadires a uns jardins al costat del seu edifici. Ens sembla molt bé, doncs el temps és excel·lent, la llum natural ens encanta i uns jardins sempre seran més agradables que un estudi de gravació tancat.

. Abans de ‘passar a l’acció’, hem de visitar maquillatge. Amb Jenn, com és molt maca, s’hi estan una estoneta. Amb mi estan cinc minuts, per què, com d’allà on no hi ha, no en raja, no poden fer miracles. Seguidament signem uns documents en què cedim els nostres drets d’imatge a la cadena de televisió. Un cop fets aquests tràmits, ja estem a punt per les càmeres…

. Primer ens enregistren caminant pel jardí, per després, seure a unes cadires amb dos tècnics de so, tres càmeres i una bonica i molt simpàtica presentadora, qui ens fa l’entrevista. En total comptem nou persones, quatre focus de llum, dues càmeres fixes i una de mòbil, a més del personal a l’estudi. Ells ens posen els micròfons i esperem fins que comença l’entrevista, emesa en directe. Durant l’emissió malaurada i sorprenentment el meu micròfon no va bé. En una petita pausa el canvien però després, quan tornem a ser en directe, torna a fallar. Quina llàstima i quin error. Acaben donant-me un micròfon manual molt més gran que haig d’aguantar amb la mà.

. Les imatges de l’entrevista es poden veure aquí:

La Jenn i el Lluís acaben d’arribar a Catalunya després de 3 anys i mig caminant pel món

 

. Acabada l’entrevista ens esperem a que acabi el programa per així poder acomiadar-nos de tot el personal.

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Malgrat no ens agradi gens escriure això, el no funcionament correcte del micròfon va ser decebedor. Sobretot per la manca de previsió. Abans de començar l’entrevista Jenn i jo vàrem estar molta estona allà esperant. Considerem que hi havia temps de sobres per fer una bona prova de so abans de l’inici d’una entrevista en directe, i aquesta prova per assegurar-se el correcte funcionament no es va fer. Això va afectar la qualitat i es va notar durant l’entrevista.

.. A favor: L’interès d’un mitjà de comunicació i d’un mitjà com La Xarxa televisió i el seu programa ConnectiCat. El tracte personal de tot el personal amb qui vàrem estar. La satisfacció de fer una entrevista emesa en directe per la televisió.

Esperant a recepció
Esperant a recepció
Preparant i deixant a Jenn encara més maca
Preparant i deixant a Jenn encara més maca
Tot a punt per 'entrar en acció'
Tot a punt per ‘entrar en acció’
L'equip
L’equip
L'entrevista
L’entrevista
L'entrevista
L’entrevista
L'entrevista
L’entrevista

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>