dav

Entrevista a web de viatges – laurenstraveldiary

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Entrevista i publicació a la pàgina web de viatges de Lauren, una escriptora de viatges des de Londres. 

Un cop a Catalunya, a casa, sembla que les nostres llavors van fructificant i persones totalment desconegudes ens troben, s’interessen per nosaltres, per la nostra aventura i ens contacten.

Fa unes setmanes una persona que té un projecte personal molt ambiciós per fer una llarga caminada ens va sentir a la ràdio, se’ns va adreçar i vàrem tenir el plaer de compartir una llarga conversa cara a cara. 

Ara fa poc ens va arribar un correu d’una viatgera, Lauren, amb el següent missatge:

I would love to interview you!

Hi Jenn and Lluís,

I’m currently looking to interview some amazing people doing incredible things for my blog. I came upon your Bangkok to Barcelona journey after reading a blog post from a cyclist you briefly met in India – I had to get in touch!

Is this something you would be interested in?

Best, Lauren

És a dir, 

M’encantaria entrevistar-vos!

Hola Jenn i Lluís,

Estic mirant d’entrevistar pel meu blog algunes persones fascinants que fan coses increïbles. He trobat el vostre viatge de Bangkok a Barcelona llegint una pàgina d’un ciclista que vàreu conèixer breument a Índia – havia de contactar-vos!

Us interessaria?

Salutacions, Lauren

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

. L’entrevista es pot llegir aquí:

Meet The Couple Who Walked From Bangkok To Barcelona

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Cap. 

.. A favor: L’interès d’una persona totalment desconeguda i llunyana que ens ha trobat a través d’una altra publicació d’un ciclista que molt breument vàrem conèixer a l’Índia, al mig del no-res. Una entrevista en anglès, la llengua més internacional i amb una audiència potencial molt gran.  

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>