IMG_20191023_114915

Entrevista al diari el País

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

Entrevista i publicació a la pàgina web del diari el País. 

Un cop a Catalunya, a casa, sembla que les nostres llavors van fructificant i persones totalment desconegudes ens troben, s’interessen per nosaltres, per la nostra aventura i ens contacten.

Just el dia en que anàvem a fer una xerrada a una biblioteca de Barcelona, ens va arribar un missatge d’una periodista demanant-nos una trobada per fer-nos una entrevista abans o després de la xerrada que tenia lloc el mateix dia. El missatge va arribar al migdia, li vàrem respondre poc després i aquella mateixa tarda estàvem nosaltres dos asseguts davant una simpàtica, jove i eficient periodista. S’havia preparat bé. Arribava amb unes quantes notes, amb les seves preguntes escrites i ens va transmetre bones sensacions. Se la veia fins i tot il·lusionada.

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

L’entrevista va tenir lloc, vàrem acabar just a temps per arribar a la biblioteca per començar la nostra exposició puntualment i aquella mateixa nit, suposem que la periodista va treballar de valent, doncs al matí següent es va publicar l’entrevista.

L’entrevista es pot llegir aquí:

El repte de caminar tres anys des de Bangkok fins a Barcelona 

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Cap. 

.. A favor: L’interès d’una persona totalment desconeguda, professional i eficient, doncs des de la primera comunicació rebuda per nosaltres, fins la publicació a la pàgina web, devien passar potser 12 hores.

En plena entrevista. Escoltant les preguntes
En plena entrevista. Escoltant les preguntes
En plena entrevista. Responent les preguntes
En plena entrevista. Responent les preguntes

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>