L'entrevista als Matins de TV3

Entrevista als Matins de TV3

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Entrevista i emissió en directe a TV3, la televisió nacional de Catalunya. Programa Els Matins de TV3.

. Abans d’acabar la nostra aventura, TV3, la televisió nacional de Catalunya, va mostrar interès en fer-nos una entrevista. Concretament era pel seu programa els Matins de TV3.

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

. A les 10h ens passa a recollir un taxi que ens porta als estudis de TV3 de s. Joan Despi. Arribem cap a les 1020h, ens acreditem per poder accedir a les instal·lacions i una noia ens recull per portar-nos directament a maquillatge.

Allà a mi m’enllesteixen en un moment, en canvi estan força més estona amb Jenn que després de maquillatge, també passa per perruquera.

Un cop estem a punt, l’amable persona que ens va contactar i que ha estat sempre molt professional i atent, ens rep a una saleta on esperem una mitja hora. Mentrestant parlem amb ell, un home maco i amb classe.

. Arriba l’hora d’entrar al plató de televisió. El presentador seu al mig amb Jenn a la seva dreta i jo a l’esquerra.

Fem una entrevista emesa en directe que dura gairebé 20 minuts! Es nota que s’han preparat les preguntes. Estan ben triades. El presentador té molta experiència, simpatia i un bonic somriure que ens fa sentir molt còmodes. Durant bona part de l’entrevista, a part d’uns primers plans de nosaltres, sovint parteixen la pantalla de televisió en tres trossos deixant les nostres cares als laterals mentre mostren una bona part del nostre vídeo trailer fet amb en Quim, així com moltes imatges o vídeos curts nostres fets amb els telèfons i que tenim penjats a la web a disposició de tothom.

L’entrevista ha estat molt bé. Ha tocat uns quants temes, no s’ha centrat en la part més negativa o dramàtica com podria ser la intervenció quirúrgica soferta per Jenn a l’Índia (cosa que agraïm també), i creiem que ha mantingut un bon ritme. Ens hem sentit força còmodes i naturals. Crec que hem donat una imatge simpàtica. Nosaltres ens ho hem passat molt bé.

. Les imatges de l’entrevista es poden veure aquí:

Bangkok-Barcelona a peu

 

. Un cop hem acabat, el presentador segueix amb el programa sense aturar-se mentre nosaltres ens acomiadem de totes les persones que estan darrere les càmeres. Els tècnics de so ens treuen els micròfons, un d’ells ens felicita per l’aventura assolida i la mateixa bonica i amable persona que ens ha rebut en arribar, ens acompanya a través de la redacció fins la sortida. Deixem les instal·lacions de TV3. Un taxi a la porta dels estudis ens retorna a casa.

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Realment cap o gairebé cap. Potser la dificultat posterior per poder enregistrar i guardar l’entrevista un cop emesa i disponible només per visualitzar a la pàgina web de TV3 a la carta.

.. A favor: Interès per part de TV3 en la nostra aventura. Poder fer una entrevista a una televisió com TV3. Bastants minuts d’entrevista en directe tenint en compte que és la televisió nacional de Catalunya i el programa els Matins de TV3 amb una gran audiència. Un tracte exquisit, professional, educat i amable per part de la persona que ens va contactar i que ens ha atès fins l’entrada al plató, així com les persones amb les que hem estat dins a TV3. La satisfacció de fer una entrevista emesa en directe per la televisió.

Arribem a TV3
Arribem a TV3
Maquillatge...
Maquillatge…
Perruqueria...
Perruqueria…
L'entrevista als Matins de TV3
L’entrevista als Matins de TV3
Jenn, preciosa
Jenn, preciosa
Accés a l'entrevista a través de la pàgina web de TV3. El text diu: Bangkok-Barcelona a peu. Coneixem la Jenn i el Lluís, una parella que ha viatjat, a peu, des de Bangkok fins a Barcelona: s'han estat tres anys i mig caminant i han passat per 21 països. Ens explicaran la seva aventura i per què van decidir fer-ho.
Accés a l’entrevista a través de la pàgina web de TV3. El text diu: Bangkok-Barcelona a peu. Coneixem la Jenn i el Lluís, una parella que ha viatjat, a peu, des de Bangkok fins a Barcelona: s’han estat tres anys i mig caminant i han passat per 21 països. Ens explicaran la seva aventura i per què van decidir fer-ho.
Una petita part del que no es veu darrera les càmeres
Una petita part del que no es veu darrera les càmeres

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>