IMG_20220518_185258

Xerrada a s. Joan de Mediona

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

.

Descripció de la nostra xerrada a s. Joan de Mediona 

Un cop acabada aquesta meravellosa bogeria de caminar entre Bangkok i Barcelona, ens agrada, de fet, ens encanta compartir la nostra aventura amb tothom que estigui interessat.

Aquesta vegada, gràcies al nostre molt estimat amic Josep Maria, hem acabat fent aquesta xerrada – sessió de preguntes a s. Joan de Mediona. 

Hem decidit seguir apostant per un format de presentació arriscat. No volem avorrir als nostres oients amb una o dues hores parlant nosaltres sols, ensenyant un munt de fotos. Potser el nostre criteri de selecció dels temes a explicar, no encaixaria amb el que interessa a l’audiència. Així doncs, per estar segurs de que el que expliquem és el que ells volen sentir, apostem per aquest format:

. Comencem puntuals fent els agraïments pertinents i presentant-nos nosaltres. 

. Després fem un molt breu resum del que ha estat el viatge.

. A continuació mostrem el vídeo teaser i també el tràiler del nostre ‘fantàstic’ documental. 

. Seguidament obrim el torn de preguntes. Durant les preguntes mantenim el mapa de la ruta caminada projectat a una gran pantalla, visible en tot moment. 

Pros i contres d’aquest format:

Contres:

. No mostrem fotos. Tenim milers d’elles. Algunes de ben bones i que segur que farien justícia a aquella dita que diu ‘Val més una imatge que mil paraules’. Segur que part dels assistents troben a faltar imatges.

. Ens arrisquem a la poca o nul·la participació dels assistents. Com obrim el torn de preguntes tan aviat, si aquests no participen o pregunten, la sessió no anirà bé.

Pros:

. Si l’audiència participa fent preguntes, estem segurs d’explicar el que és del seu interès.

. La manca d’imatges fa que el públic es concentri més en el que nosaltres diem. Responem normalment a preguntes relacionades amb experiències, valors, principis, anècdotes… i la força de les respostes rau en les paraules.

. Les imatges i fotos, estan disponibles a la nostra pàgina web.

Aquest format arriscat ha tornat a funcionar de meravella. Avui, com en d’altres ocasions anteriors, la participació en forma de preguntes i comentaris ha estat molt bona.

Afortunadament els assistents han respost fantàsticament bé i ens han fet preguntes durant ni més ni menys que 2 hores i mitja. Sí, 150 minuts! Quin goig poder compartir la nostra aventura amb persones tan curioses i interessades en saber mil i un detalls. 

Volem donar les gràcies al nostre estimat i molt especial amic Josep Maria, a Agnès i Martí per cedir-nos el seu espai i als aproximadament 50 assistents per venir a participar d’aquesta sessió oberta de preguntes. La seva assistència i participació ha estat clau per passar-nos-ho molt bé.

Presentació de l'acte a càrrec de Josep Maria. Foto gentilesa de Rosa
Presentació de l’acte a càrrec de Josep Maria. Foto gentilesa de Rosa
Jenn en acció. Foto gentilesa de Rosa
Jenn en acció. Foto gentilesa de Rosa
Cartell anunciant la nostra xerrada 
Cartell anunciant la nostra xerrada

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone