BABA-Tailandia-20160130-Nakhon Sawan-Jenn

Catalunya Ràdio – Viatgers Gran Anaconda – Capítol 3

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

El mític programa de Catalunya Ràdio ‘Els Viatgers de la Gran Anaconda’ que dirigeix el bon periodista i excel·lent persona, Toni Arbonès, ens ha convidat a participar periòdicament per descriure de manera més detallada la nostra aventura. Aquí tenim el capítol 3.

Arrel de la nostra entrevista feta al mateix programa en Toni Arbonès, director d’aquest veterà i mític programa de ràdio, va veure que la nostra aventura té prou contingut com per anar compartint-la amb l’audiència en forma de capítols. Ens va proposar anar enregistrant participacions al programa a mida que anem avançant pel llarg mapa i periple que ha estat la nostra aventura.

La nostra participació es pot escoltar seguint aquest enllaç:

Els Viatgers de la Gran Anaconda. De Bangkok a Barcelona a peu: Les inclemències no només són del temps. Capítol 3.

Durada del programa, 54:30 minuts. La nostra participació s’escolta els primers 36:30 minuts.

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Res de res.

.. A favor: L’interès d’una entranyable persona  i gran professional de la ràdio com és en Toni Arbonès amb el seu mític programa de viatges, Els Viatgers de la Gran Anaconda.

Text de la introducció al programa:

Anar a peu des de Bangkok fins a Barcelona no és una empresa fàcil. No ho és per molts aspectes com l’alimentació, la salut, la seguretat, l’entesa o l’orientació. Què passa quan un pont que hauria de ser allà no hi és?; o un carrer, marcat al mapa, que en realitat no existeix. No hi ha cap altre remei que refer el camí i trobar una altra solució que et permeti seguir la ruta traçada. O preguntar a la gent, que tants cops té la resposta. Tot just fa pocs dies que la Jenn i en Lluís han deixat enrere Bangkok, la capital i alhora gran metròpoli de Tailàndia. Però ja s’han adonat que, al sud-est d’Àsia, la vida és al carrer. La gent viu al carrer. El carrer és casa seva. Hi dormen, hi cuinen, hi mengen, s’hi apleguen amb la família i amb els amics. Al carrer hi fan de tot, venen, compren, reparen… A peu de Bangkok a Barcelona, amb Jenn i Lluís.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

2 thoughts on “Catalunya Ràdio – Viatgers Gran Anaconda – Capítol 3”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>