L'entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Jenn i Xavier en directe

Entrevista a Catalunya Ràdio – La Nit dels Ignorants

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

Entrevista i emissió en directe a la ràdio Catalunya Ràdio, programa La Nit dels Ignorants.

Un cop a Catalunya, a casa, sembla que les nostres llavors van fructificant i persones totalment desconegudes ens troben, s’interessen per nosaltres, per la nostra aventura i ens contacten.

En aquesta ocasió i derivat de la nostra xerrada a la biblioteca Vapor Vell de Barcelona, el director del programa ‘La Nit dels Ignorants’ de Catalunya Ràdio, en Xavier Solà, va mostrar interès en fer-nos una entrevista.

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

L’emissió del programa, tal i com diu el nom del mateix, es fa de nit, així que hem tingut una cita a la una de la nit als estudis de Catalunya Ràdio. Això d’anar a ‘treballar’ o fer entrevistes al mig de la nit és nou per nosaltres.

Ha estat curiós rebre el correu del molt professional redactor del programa que ens deia, ‘ Jenn, Lluís, us recordem que aquesta nit us esperem als estudis de Catalunya Ràdio per fer-vos una  entrevista en directe d’una hora a “La nit dels ignorants”. Atentament, ‘

A les 0030h arribem a Catalunya Ràdio. Ens acreditem i esperem a la recepció. Al poc d’esperar arriba una dona que ens ofereix aigua i un tallat. Al poc, arriba en Xavier Solà, un periodista la veu del qual forma part de la nostra societat, de la nostra vida, doncs el sento des de fa molts anys. El programa ‘La Nit dels Ignorants’ de Catalunya Ràdio fa ni més ni menys que 32 anys que s’emet en antena, 10 dels quals de la mà d’en Xavier. 

En Xavier avui està de celebració i és tan amable que comparteix amb nosaltres uns dolços, mentre parlem de com plantejar el programa. Resten molt pocs minuts per sortir a l’aire en directe i en la solitud de l’emissora i de la recepció, concretem punts de l’entrevista i participació.

Arriba l’hora de començar el programa en directe. En Xavier fa una bona presentació amb referències a alguns detalls de la nostra web. Senyal que se l’han mirat i han preparat l’entrevista. Seguidament ens fa algunes preguntes seves i també algunes preguntes que alguns oients li havien transmès per escrit prèviament. 

Tot seguit obren micròfons a la participació dels oients, doncs és un programa on les persones truquen per fer preguntes de tot tipus i d’altres truquen per donar respostes. Tenim algunes trucades, principalment de gent gran. Alguns d’ells ens feliciten per la nostra aventura i fins i tot una senyora ens regala un trocet de cançó famosa antiga en anglès que ens canta ella mateixa! Va passant el programa, en Xavier va intercalant algunes preguntes més, i quan gairebé portem una hora de programa, ens acomiada.

 

. La nostra participació al programa es pot escoltar aquí:

La Nit dels Ignorants  

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: L’anar a fer un programa de ràdio a la una de la nit, tot i que ha estat una diferent bona experiència.

.. A favor: L’interès d’un mitjà de comunicació en la nostra aventura. La satisfacció de fer una entrevista emesa en directe a l’emissora de ràdio Catalunya Ràdio i per un programa tan veterà i entranyable com és ‘La Nit dels Ignorants’. Veure que l’equip del programa s’ha mirat la nostra web i ha treballat bé les preguntes. Conèixer en Xavier Solà, una persona molt amable, entranyable, que ens ha atès de manera exquisida i que és un gran professional. 

L'entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Arribem a quarts d'una de la nit
L’entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Arribem a quarts d’una de la nit
L'entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. En Xavier ens rep poc abans de sortir en antena per, molt cordialment, parlar del plantejament del programa
L’entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. En Xavier ens rep poc abans de sortir en antena per, molt cordialment, parlar del plantejament del programa
L'entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Avui en Xavier està de celebració i ho comparteix també amb nosaltres. Gràcies!
L’entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Avui en Xavier està de celebració i ho comparteix també amb nosaltres. Gràcies!
L'entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. A la 01:07h estem a l'aire
L’entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. A la 01:07h estem a l’aire
L'entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Jenn i Xavier en directe
L’entrevista a La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. Jenn i Xavier en directe

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

2 thoughts on “Entrevista a Catalunya Ràdio – La Nit dels Ignorants”

 1. Benvolguts, va ser tot un gaudi compartir la vostra experiència. Gràcies per aquesta sucosa crònica de la visita a “La nit dels Ignorants” de Catalunya Ràdio i, més encara, per les paraules tan amables.
  Amb admiració per la vostra gesta.
  Endavant amb els reptes!!
  Cordialment,
  Xavier Solà.
  Director-presentador de La nit dels Ignorants 3.0
  Catalunya Ràdio.

  1. Benvolgut Xavier,
   El plaer fou nostre. Participar d’un programa tan veterà i entranyable com ‘La nit dels Ignorants’, tenir la sort de conèixer-te personalment i compartir les ones i audiència, fruint d’un tracte tan exquisit, ha estat un privilegi.
   Una forta abraçada per tu i tot l’equip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>