L'entrevista a Rac1. Jenn en acció!

Entrevista a Rac1 – Via Lliure 1 gener 2020

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

 

Entrevista a la ràdio Rac1, programa Via Lliure especial per l’emissió el primer dia de l’any 2020, el primer dia de la nova dècada. 

L’entrevista s’ha emès tres vegades, a les 12.00 del migdia, a les 20.00 hores del vespre i les 02.00 de la matinada !

Un cop a Catalunya, a casa, sembla que les nostres llavors van fructificant i persones totalment desconegudes ens troben, s’interessen per nosaltres, per la nostra aventura i ens contacten.

En aquesta ocasió i derivat de la nostra participació en el programa Via Lliure de Rac1 a la fira de nadal de Canyelles, el director del programa, en Xavi Bundó, després d’entrevistar-nos breument a Canyelles, quedar-se sense gaire temps de programa i descobrir que la nostra història tenia ‘bon potencial’, va mostrar interès en fer-nos una altra entrevista ara sí, ‘amb calma i sense pressa’. Això és el que nosaltres vàrem interpretar com fer-nos una entrevista, ben feta. Així doncs, ens va proposar anar als estudis de la ràdio a Barcelona per enregistrar un programa amb l’alicient extra de ser emès el primer dia de l’any 2020. Nosaltres formaríem part de la programació de l’emissora per inaugurar el nou any. Quina il·lusió!

Nosaltres, encantats, és clar. Sempre és un motiu de satisfacció que algú, sigui un mitjà de comunicació, una associació, un grup, persones particulars o qui sigui, mostri curiositat i interès en conèixer i compartir el nostre viatge.

Hem arribat als estudis centrals de l’emissora, ens hem esperat un xic i seguidament hem passat a un estudi de gravació amb en Xavi, qui ha seguit tan amable i cordial com el dia en que ens vàrem conèixer. Ens encanta la seva veu!

. La nostra entrevista es pot escoltar aquí:

Via Lliure

Triar el dia Dimecres, 01/01/2020, 12.00 – 13.00 h – Via Lliure

Dels 60 minuts de programa entre les 12.00 – 13.00 h, la nostra entrevista es pot escoltar entre el minut 6:00 i el 37:30.

 

. Temes o detalls a favor i en contra:

.. En contra: Cap.

.. A favor: L’interès d’un mitjà de comunicació en la nostra aventura. 

Aquest interès i proposta en fer-nos una segona entrevista ‘amb calma i sense pressa’, ara sí que ens deixa molt millor sabor de boca. Igual que vam ser sincers amb la valoració no gaire positiva del que va passar a Canyelles, també som sincers en afalagar i valorar molt positivament aquest interès en fer les coses amb calma i ben fetes.

La satisfacció de fer una entrevista a Rac1 i que emeten, ni més ni menys que en tres ocasions, el primer dia de l’any.

L'entrevista a Via Lliure de Rac1. Arribada a l'estudi
L’entrevista a Rac1. Arribada a l’estudi
L'entrevista a Via Lliure de Rac1. Estudi 1 de gravació
L’entrevista a Rac1. Estudi 1 de gravació
L’entrevista a Via Lliure de Rac1. Jenn en acció!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestEmail this to someone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>